skip to Main Content
Μετακόμιση στο εξωτερικό

Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!

Οδηγίες για Εύκολη Μετακόμιση στο Εξωτερικό !

Η μετακόμιση στο εξωτερικό, είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή είτε μετακομίζεις μόνος σου είτε με όλη την οικογένεια. Μία τέτοια αλλαγή χρειάζεται προετοιμασία και οργάνωση. Πέρα από το πακετάρισμα των προσωπικών αντικειμένων και των οικοσυσκευών, υπάρχουν και γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λύσεις. Πριν ξεκινήσεις να πανικοβάλεσαι, συγκεντρώσαμε μία λίστα με οδηγίες που θα σε καθοδηγήσουν σε μία ασφαλή και άμεση μετακόμιση στο εξωτερικό από την Ελλάδα.

1. Έλεγξε το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού

Eίναι πολύ σημαντικό να έχεις ενημερώσει ταυτότητες και διαβατήρια. Δες την νομοθεσία της χώρας στην οποία ταξιδεύεις και πάρε μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα. Μην αμελήσεις αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα με τον νόμο και εντέλει να μην καταφέρεις να ταξιδέψεις ή να μετaγκατασταθείς.

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να μην είναι ό,τι πιο ευχάριστο, είναι, όμως, σημαντικό για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο εξωτερικό. Σε μερικές χώρες, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να είναι δυσκολότερο από την απόκτηση ενός αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης. Για τον λόγο αυτό, κάντε την έρευνά σας για το είδος των εγγράφων που θα χρειαστεί να προσκομίσετε.

Μπορεί να συνιστώνται κάποιες τράπεζες ή είδη λογαριασμών για εκπατρισμένους. Οι τράπεζες σίγουρα θα δεχτούν διαβατήριου αφού είναι το πιο επίσημο έγγραφό σας.

2. Βρες την νέα σου κατοικία.

Οι περισσότεροι που βρίσκονται σε διαδικασία μετακομίσεων προς το εξωτερικό, έχουν ήδη βρει κατοικία ή πολλές φορές τους παρέχετε από την νέα τους εργασία. Εάν δεν είσαι από τους τυχερούς και πρέπει να βρεις μόνος σου σπίτι, ψάξε σε τοπικά μεσιτικά γραφεία και στο διαδίκτυο. Ακόμη, μπορείς να διαβάσεις σε forum τις περιοχές με τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση ή αγορά ακινήτου.

Στις μέρες μας, χάρη στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εύκολα στέγη εξ αποστάσεως. Αναζητήστε στο διαδίκτυο ποιοι είναι οι πιο διάσημοι ιστότοποι στη χώρα υποδοχής σας. Μπορεί αυτή να μην είναι η ιδανική λύση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχετε διασφαλίσει κάποιο μέρος να μείνετε όταν φτάσετε. Αφού εγκατασταθείτε, μπορείτε να ψάξετε καλύτερες λύσεις στέγασης.

Να είστε προσεκτικοί με τις απάτες και να θυμάστε να είστε επιφυλακτικοί με τους ιδιοκτήτες σπιτιών που σας ζητούν να τους αποστείλετε προκαταβολές μέσω Western Union ή MoneyGram.

3. Ενημερώσου για την νομοθεσία στην χώρα μετεγκατάστασης

Οι φόροι και οι εισφορές που θα χρειαστεί να πληρώσεις, μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος που δεν θα μπορείς να καλύψεις με τον μισθό σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένεις να φτάσει η στιγμή της μετακόμιση για να ενημερωθείς για την φορολογία στην περίθαλψη και την κοινωνική ασφάλιση. Επικοινώνησε με τοπικά λογιστικά γραφεία και ζήτα πληροφορίες.

Σε μερικές χώρες, ενδέχεται να χρειαστεί να αποκτήσετε αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης ή να καταχωρίσετε τη διαμονή σας στις τοπικές αρχές. Αυτό το βήμα μπορεί να είναι σημαντικό για την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, όπως η υγειονομική περίθαλψη, και να αποτελεί νομική προϋπόθεση για εργασία. Μερικές χώρες σας επιτρέπουν να το κάνετε εκ των προτέρων.

Εάν είστε υπήκοος κράτους της ΕΕ, ενδέχεται να μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Υγείας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγειονομική περίθαλψη, έως ότου αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

4. Επίλεξτε την Falieros Moving την πιο αξιόπιστη και ασφαλείς μεταφορική εταιρεία 

Μετακόμιση στο εξωτερικό

Είναι απαραίτητο να βρεις μία έμπειρη μεταφορική για μετακομίσεις και μεταφορές προς το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσεις και η μεταφορική μπορεί να αναλάβει ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά.

Η μεταφορά των επίπλων και των οικοσκευών σου στο εξωτερικό, μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με εξειδικευμένους συνεργάτες. Οι συνεργάτες της μεταφορικής θα φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των φορτίων σου.

Στην Falieros Moving θα αναλάβουμε τα πάντα από την πρώτη στιγμή και θα σε βοηθήσουμε σε όλα τα δύσκολα βήματα σου από την στιγμή που θα αποφασίσεις να μετακομίσεις στο εξωτερικό σε οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη και όχι μόνο, θα σου δώσουμε συμβουλές, θα κοστολογήσουμε με τον οικονομικότερο τρόπο την μεταφορά σου στο νέο σου περιβάλλον και με την εμπειρία που έχουμε θα σου δείξουμε ανάλογα την χώρα τι πρέπει να προσέξεις!!

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχεις την ομαλότερη μετακόμιση αλλά και να έχεις το καλύτερο επίπεδο συνεργασίας με εμάς γρήγορα με ασφάλεια και οικονομικά.

Οι παραπάνω συμβουλές, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις διαδικασίες για την μετακόμιση ή την μεταφορά σου στο εξωτερικό. Όποιος κι αν είναι ο τελικός σου προορισμός, ξεκίνησε την προετοιμασία τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα ώστε να προλάβεις τυχόν αναποδιές.

 

Μετακομίσεις εξωτερικού στην Αγγλία από 2 κορίτσια που πήγαν και θα σας δώσουν αρκετές συμβουλές στο Video που ακολουθεί. ( Ειδικά για Αγγλία )

Υπολογίστε το κόστος μεταφοράς από την φόρμα μας κάνοντας κλικ εδώ

Falieros ΕπικοινωνίαEπικοινωνήστε στο τηλέφωνο: +30 210 2616522

Στο email μας : [email protected]

Φόρμα επικοινωνίας και CHAT κλικ εδώ 

Νέο ! Επικοινωνήστε μέσω εικονικής πραγματικότητας κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

 

τέλος άρθρου –

keywords: μετακομιση στο εξωτερικο κοστος – Τι πρεπει να κανω πριν φυγω στο εξωτερικο – Θελω να μετακομισω στο εξωτερικο – Ψάχνεις για Μετακομιση στο εξωτερικο – Μεταφορα οικοσκευησ στο εξωτερικο – Ζωη στο εξωτερικο – Τι χρειαζεται για να φυγω στο εξωτερικο – Ψάχνεις για Μετακομιση στο εξωτερικο Γερμανία Αγγλία Βουλγαρία Βέλγιο Ιταλία λουξεμβουργο ισπανια γαλλια μονακο Μετακομίσεις εξωτερικού

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ FALIEROS MOVING

Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!
Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!
Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!
Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!
Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!
Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τι πρέπει να ξέρεις 100% αξιόπιστα!

FalierosVR για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Falieros Moving