skip to Main Content
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση δωρεάν

Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !

Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !!

Αυτοψία χώρου

Η αυτοψία του χώρου σας παρέχεται δωρεάν από την ομάδα της Falieros Moving κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη σε καθορισμένο ραντεβού, το μόνιμο προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες και ειδικεύεται να κάνει αυτή την δουλειά χωρίς καθυστερήσεις.

Ποια είναι η διαδικασία;

Μεταφορική αθήνα

Για την επίτευξη μίας επιτυχημένης μετακόμισης, χωρίς απρόοπτα και ζημιές με απόλυτη ασφάλεια, αλλά και για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη ακολουθούμε μία συγκεκριμένη διαδικασία εντελώς δωρεάν παρακάτω τα βήματα

 

  1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως τόπος έναρξης της μετακόμισης, προορισμός, όροφοι, εμβαδόν κλπ.
  2. Πρώτη κοστολόγηση της μετακόμισης.
  3. Δωρεάν Αυτοψία στους δύο χώρους – αφετηρίας και προορισμού και τελική κοστολόγηση.
  4. Σύνταξη σχεδίου, οδηγίες προς τον πελάτη και διευθέτηση διαδικασιών (ενημέρωση αρχών για το κλείσιμο του δρόμου) και οριστικοποίηση του χρόνου πραγματοποίησης της μετακόμισης.
  5. Διενέργεια της μετακόμισης.
  6. Απολογισμός, σύνοψη και επιβεβαίωση από τον πελάτη.

Όλες οι παραπάνω διεργασίες γίνονται πολύ επαγγελματικό και φιλικό τρόπο. Όσο περισσότερα στοιχεία μας πριν την αυτοψία δώσετε τόσο πιο δημιουργικές και εύστοχες εναλλακτικές θα παράσχουμε για να αποφασίσετε τον τρόπο της μετακόμισής σας. Δεν θα αντιμετωπίσετε καμία πίεση από εμάς μέχρι να βρείτε το δικό σας χρόνο.

Γιατί εμάς ;

αυτοψίαΣτις δύσκολες οικονομικές εποχές η εταιρία μας βάζει πλάτη με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς και σας αντιμετωπίζει σαν οικογένεια, ανθρώπινα, το κόστος ζωής σήμερα αναγκάζει πολλές οικογένειες να μετακομίσουν σε άλλες πιο φθηνές περιοχές στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Το δύσκολο έργο αυτό το αναλαμβάνει η Falieros Moving με συνέπεια επαγγελματισμό και απόλυτη ασφάλεια των αντικειμένων σας ξέροντας ότι είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε στην ζωή σας.

Επαγγελματίες με άριστη κατάρτιση επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι και Υδραυλικοί αναλαμβάνουν τις συνδέσεις όλων των συσκευών σας όπως στο παλιό σας σπίτι δωρεάν αρκεί να υπάρχει η εγκατάσταση ρεύματος και σωλήνων.

Κόστος

Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !Το κόστος είναι ανάλογα τα πόσα δέματα έχετε, το βάρος, τον όγκο, το πόσο πολύτιμο είναι το φορτίο ώστε να το “δέσουμε” με μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν θα επικοινωνήσετε μαζί μας θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα πάντα, άλλες εταιρίες αναφέρουν τιμές η οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού όταν επικοινωνήσετε μαζί τους θα σας ανεβάσουν το κόστος με … κρυφές χρεώσεις δήθεν για extra προσωπικό ειδικά μηχανήματα κλπ.

Στην Falieros Moving έχουμε μόνιμο προσωπικό, ιδιόκτητα μηχανήματα για κάθε φορτίο, κάθε κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μια μετακόμιση, η εμπειρία και η αξιοπιστία είναι κάτι που υπερηφανευόμαστε και αυτό έχει περάσει σε όλους τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι !

Δείτε μερικές δουλειές που έχουμε αναλάβει με διάφορους ευχαριστημένους πελάτες κλικ εδώ

Πως θα επικοινωνήσω μαζί σας ;

Είναι απλό :

Συμπληρώστε την φόρμα για μετακόμιση στην Ελλάδα κάνοντας κλικ εδώ 

Συμπληρώστε την φόρμα για μετακόμιση στο Εξωτερικό κάνοντας κλικ εδώ

 

Eπικοινωνήστε στο τηλέφωνο: +30 210 2616522

Στο email μας : [email protected]

Φόρμα επικοινωνίας και CHAT κλικ εδώ 

Νέο ! Επικοινωνήστε μέσω εικονικής πραγματικότητας κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

keywords:  αυτοψία μετακόμιση σπιτιού στην ελλάδα , επαγγελματίες στην μεταφορά – μετακόμιση ηλεκτρικών συσκευών ελλάδα – μετακομιση στο εξωτερικο κοστος –  Μεταφορα οικοσκευησ στο εξωτερικο – Ψάχνεις για Μετακομιση στο εξωτερικο Γερμανία Αγγλία Βουλγαρία Βέλγιο Ιταλία λουξεμβουργο ισπανια γαλλια μονακο Μετακομίσεις εξωτερικού  εργασια στο βελγιο για ελληνες βασικος μισθος βελγιο Μισθοι στο βελγιο Μεταφορικη βελγιο ελλαδα οικονομική μεταφορική για μετακόμιση στην ελλάδα

Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ FALIEROS MOVING

Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !
Αυτοψία χώρου στην μετακόμιση 100 % δωρεάν !

FalierosVR για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Falieros Moving